Inspirasjon

En forsendelse er så mye mer enn bare en konvolutt.  Den er din forretnings ansikt utad og en unik mulighet til å skape en relasjon med dine kunder. Enten du levererer musikk eller verneutstyr, så har vi en løsning for akkurat ditt foretak.

Vi har 275 års erfaring. Hva behøver du hjelp med?

Vårt foretak ble grunnlagt i 1737 og startet som bokbinderi. Ved det forrige sekelskiftet begynte Martin Bong å produsere konvolutter og kjøpte inn en trykkmaskin for å gi kundene mulighet til å førtrykke sine navn på konvolutten. På 1930-tallet skapte han den første vinduskonvolutten. Etter en lang periode av teknisk utvikling har vi idag økt vår service og hjelper mange kunder i hele Europa. Og vi ser fram til å hjelpe våre kunder også i  de kommende 275 årene.

         

Å bære produkter er en balansekunst.

Hvordan sender man best en fin teeske i tre, nye barberhøvler eller helsekost på abonnement? Vi tilpasser våre poser og konvolutter etter ditt produkt. Vår boblepose er støtdempende, har lav vekt, er vannavstøtende, er enkel å lukke og vi tilbyr fargetrykk for din foretaksprofil.
Kontakt oss, så tar vi fram poser tilpasset ditt behov, og som overlever både en regnskur og en snubblende postmann.

Läs mer om Bong och våra produkter. Klicka här för att ladda ner vår folder "Hårdrock eller öronproppar".

 

Det gjelder å være kreativ. Vårt mål er at din konvolutt eller postemballasje skal åpnes først.

Ofte er det utformingen som er avgjørende for en kampanjes framgang. Først gjelder det å bli åpnet, siden å bli lest og skape de følelser som ønskes. Til slutt skal man bli husket og skape handling. Vi kan hjelpe til med kunnskap og kreative ideer om konvolutten eller postemballasjen. En del inspirasjon håper vi å kunne gi her på nettet men ring også våre selgere og diskuter dine idéer for beste resultat. Gå ikke glipp av å utnytte konvoluttens eller postemballasjets muligheter.

 

 

64_496d5631.png